Konténeres szállítás: +36 25 436-877

Tájékoztató

 2023.07.05. 00:00     Dunanett

Tisztelt Ügyfeleink!

Amint arról feltehetően már a médiából és különböző közösségi fórumokról értesültek, 2023. július 1-jével a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. vezetésével új hulladékgazdálkodási rendszer lépett életbe, mely változás mind a lakosságot, mind pedig a gazdálkodó szervezeteket/intézményeket érinti.

Magyarországon a települési hulladék begyűjtését, kezelését és számlázását a MOHU Mol Zrt. fogja végezni, az elkülönítetten gyűjtött hulladékok elszállításának érdekében a gazdálkodó szervezeteknek a MOHU partnerportálon regisztrálniuk kell.  

Jelenleg a hulladékgazdálkodási rendszer átállása zajlik, igyekszünk mindent elkövetni annak érdekében, hogy ügyfeleink a változással járó átmeneti kellemetlenségeket minél kevésbé érezzék meg.

Fenti módosulás miatt az alábbi változások léptek érvénybe 2023.07.01-től:

A Dunaújvárosi ügyfelek, minden ügyben (közszolgálatás és edénybérlet is) kérjük keressék fel a Dunaújváros, Budai Nagy Antal út 2. szám alatti ügyfélszolgálati irodánkat.

A környező települések ügyfelei számára (Baracs, Daruszentmiklós, Dunaföldvár, Előszállás, Kisapostag, Kulcs, Mezőfalva, Nagyvenyim, Rácalmás) a bérelt hulladékgyűjtő edényekkel kapcsolatos ügyintézés szintén a Dunaújváros, Budai Nagy Antal út 2. szám alatti ügyfélszolgálati irodánkban zajlik, míg a „közszolgáltatói” ügyintézés a Vertikál Nonprofit Zrt. által kijelölt ügyfélszolgálatokon történik.  

A feladataink ellátásához szükséges rendszerek/nyilvántartások elérhetőségének biztosítása egyelőre folyamatban van, így az elkövetkező néhány hétben a teljes körű információ szolgáltatás részben akadozhat, mely kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük.  

A Vertikál Nonprofit Zrt. tájékoztatása alapján a zöldhulladék- és többlet hulladék gyűjtésére szolgáló zsákok biztosítása átmenetileg nem megoldott, az ezzel kapcsolatos egyeztetések a MOHU Mol Zrt-vel jelenleg is zajlanak.

 

Bízunk abban, hogy a hulladékgazdálkodási rendszer átállása miatti átmeneti problémák mihamarabb elhárulnak és a felmerülő kérdések tisztázódnak, addig is szíves türelmüket kérjük!

 

Megértésüket és együttműködésüket megköszönve, tisztelettel:

 

DUNANETT Nonprofit Kft.