Konténeres szállítás: +36 25 436-877

Szelektív hulladékgyűjtés

Szelektív hulladékgyűjtés

SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS MÓDJAI

Házhoz menő gyűjtőjáratok

A házhoz menő gyűjtőjárat a családi házas övezetben közlekedik, melynek a 2023. évi szelektív hulladékgyűjtési időpontjai megtekinthetők a Híreink rovatban található cikkünkben.

 

Mit tehet Ön, hogy minél több hulladék kerüljön újrahasznosításra? Tekintse meg tájékoztatónkat a kihelyezés helyes módjáról a lakóhelye szerinti település nevére kattintva!

BARACS (PDF)       DARUSZENTMIKLÓS (PDF)    DUNAFÖLDVÁR (PDF)     DUNAÚJVÁROS (PDF)   ELŐSZÁLLÁS (PDF)      KISAPOSTAG (PDF)    KULCS (PDF)    MEZŐFALVA (PDF)    NAGYVENYIM (PDF)    RÁCALMÁS (PDF)

 

A családi házas övezetben az üveg gyűjtését közterületen kihelyezett gyűjtőedény(ek) biztosítják, melynek helyszínét a fenti településhez tartozó tájékoztató tartalmazza.

 

Szelektív hulladékgyűjtő udvar (FELÚJÍTÁSI MUNKÁLATOK MIATT A HULLADÉKUDVAR ÁTMENETILEG NEM ÜZEMEL. EZZEL KAPCSOLATOS RÉSZLETES INFORMÁCIÓT 2021.10.07-I HÍREINKBEN TALÁLHATNAK.) (lásd)

A szelektív hulladékgyűjtő udvarban lehetőség van nagyobb mennyiségű papír-, műanyag-, fém-, italkarton és üveg csomagolási hulladék, valamint elektronikai hulladékok díjmentes elhelyezésére. Az ide kattintva (PDF) elérhető táblázat részletesen tartalmazza, hogy mit lehet leadni és mi az, amit nem veszünk át.  

A szelektív hulladékudvar a Dunaújváros, Budai Nagy Antal út 2. sz alatt található.

NYITVATARTÁS:

Hétfő: ZÁRVA

Kedd: 8:00 - 12:00

Szerda: 13:00 - 17:00

Csütörtök: 8:00 - 12:00

Péntek: 8:00 - 12:00

Szombat: 8:00 - 12:00

Vasárnap: ZÁRVA

 

 

Szelektív hulladékgyűjtő szigetek

Dunaújvárosban található gyűjtőszigetek helyszíneit az alábbi elérhetőségeit ide kattintva találja meg.

 

Dunaújvárosban a szelektív hulladékgyűjtő szigeteken elhelyezhető hulladékokról ide kattintva (PDF) tájékozódhat!

 

 

Kérjük a szigetek mellé ne helyezzenek sem szelektív sem egyéb más hulladékot, mert azon kívül, hogy rontja a városképet, és a rágcsálókat is odavonzza, illegális hulladéklerakásnak minősül, büntetendő!

 

 

Számunkra fontos a környezet, alábbi kisfilmünkben bemutatjuk, hogyan történik a szelektív hulladék gyűjtése, telephelyi kezelése a Dunanett Nonprofit Kft. esetében.